Showroom DLG Belgium

Over ons

DLG Belgium – Showroom Temse

Laagstraat 14, 9140 Temse, deze prachtige locatie is vlot bereikbaar via de E17 en de N16. In onze showroom kan je kennismaken met alle producten in een aangenaam kader. Daarnaast geven we regelmatig opleidingen en presentaties over onze werking en producten.

Wil je kennismaken met onze producten om ze te kopen of om ze zelf te verdelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer ons
Showroom DLG Belgium

DLG Belgium – Showroom Waver

Wereldwijd zijn er verschillende DLG showrooms, ook in België zijn er reeds twee. Is het niet mogelijk om onze showroom te bezoeken dan kan je altijd terecht bij de DLG Belgium showroom in Waver

Karin Imschoot

Wij bouwen aan een professioneel team

Directe verkoop en Netwerk Marketing zijn een essentiële economisch kracht. Meer en meer bedrijven kiezen voor dit distributiekanaal, dewelke het mogelijk maakt om een directe relatie tussen klant en distributeur op te bouwen. Daarnaast brengt het ook alle voordelen van het product beter naar voor en laat het toe om een betere vorm van klantenbinding te garanderen door middel van een persoonlijke opvolging.

DL-Group wil zijn distributeurs ondersteunen, door middel van opleidingen in verkoops- en marketingtechnieken, om alzo de resultaten te optimaliseren.

Icon DLG Belgium

DL Group

DL-Group stelt u aan de hand van haar DLG HEALTHCARE & COSMETICA gamma, unieke en innoverende producten voor die zijn geïnspireerd op de natuur en gebaseerd op de moderne wetenschap om u dagelijks evenwicht, vitaliteit en algemeen welzijn aan te bieden.

Vanuit het DLG Belgium - Showroom te Temse ondersteund Karin Imschoot een groot deel van de Belgische markt, dit zowel door producten als begeleiding te voorzien.

Download de catalogus
Website design & development by