Ambassadeurs

The 'Ki' to more energy

Jul 7, 2020

Heb jij je nog nooit afgevraagd of jouw klachten in verband staan met je voeding of je manier van leven? Heb je last van je darmen, je huid, gewrichtsklachten, moeite met afvallen, vermoeidheid, depressieve gevoelens? EN ben je bereid om te investeren in jouw gezondheid?

Dan kan ik je helpen om weer lekker in je vel te zitten! Ik nodig je graag uit voor een intake gesprek in Dadizele of in Temse.

Daar ga ik op zoek naar de oorzaak van je klacht en waar deze is ontstaan. (kan door middel van bloed/ontlastingstesten, Bravermantest haar mineraal testen, ...)

Op basis van een hele reeks vragen neem ik je bij de hand en geef ik je de nodige bijsturing en adviezen om je te helpen weer dat vrolijk gevoel over je te laten komen.

Ik kan je helpen met:

  • krijgen van meer energie

  • verlossen van je darmklachten

  • laten stralen van je huid

  • ontgiften van je lichaam

  • verkrijgen van een gewicht dat bij jou past.

En wat heeft er naast voeding nog meer invloed op deze welvaartsziekten die een steeds groter probleem voor België lijkt te worden? Hoe zit het met onze voedingstekorten? Ik krijg echt niet elke dag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden binnen die het Voedingscentrum ons adviseert.

Marijke Misplon is orthomoleculair voedingsdeskundige en een zeer getalenteerde dame. Meer weten over haar? Bezoek dan zeker haar facebookpagina en website of contacteer haar!

GSM +32494772892
https://www.ki-to-more-energy.com/
https://www.facebook.com/meerdanvoedingalleen
marijkemisplon@gmail.com

Website design & development by