Producten

Flash Promo's November - Week 2

Nov 10, 2020

Christmas Pack (van 9 november tot 15 november)

Deze pack bevat 1 Caviar Expert Daylissime Visage + 1 Caviar Expert Liftissime + 1 Caviar Expert Nightissime en 1 Ungaro tas aangeboden met een geschenkwaarde van €200.

Caviar Expert Daylissime Visage - Een echt verjongingselexir. Deze verzorging combineert 3 actieve anti-aging ingrediënten om de strakheid en de elasticiteit van de huid te verbeteren, de rimpels te vervagen en de huidtextuur te verfijnen.

Caviar Expert Liftissime - Dit uitzonderlijke serum is verrijkt met kaviaarextract en zeeplanktonextract en zorgt voor een onmiddellijk rimpelvervagend en liftend effect terwijl het ook de huid verstrakt.

Caviar Expert Nightissime -  Gerichte chronobiologische werking om de huid te boosten en te doen stralen en alle schade die zich overdag heeft voorgedaan te herstellen.

Limited quantity – First come, first served!

Ontdek de producten

 

Christmas Pack Softness (van 9 november tot 15 november)

Deze pack bevat 1 Crème Mains & Ongles + 1 Gel Douche Argance met -15% korting en 1 Anny Rey Cosmetic tas offered.

Crème Mains & Ongles - Deze crème biedt zowel goede bescherming als diepe voeding. Met zijn lichte, niet vette textuur brengt hij verzachting en comfort voor zelfs de meest beschadigde handen door ze te voeden en te beschermen tegen de dagelijkse beschadigingen.

Gel Douche Argance - Deze douchegel op basis van bio arganolie heeft een zijdezachte textuur en reinigt, voedt en verzacht de huid tijdens een moment van ware ontspanning en puur genot…

Crème Mains & Ongles
Gel Douche Argance

Promo Lift (van 9 november tot 15 november)

Lift RF Anti-Aging Verzorging nu voor €400 ipv €500

Het anti-aging toestel van Panasonic combineert twee hightech elementen voor een onmiddellijk liftingeffect op uw huid. De combinatie van radiofrequenties en ultrasone golven stimuleren de productie van collageen en elastine. Uw huid wordt zichtbaar jonger, stralender en strakker. Gebruik het samen met de geleidende gel en bestrijd het verschijnen van rimpels op lange termijn.

Ontdek het product

Website design & development by