Producten

Boost & Protect Special Pack - 26/10 tot 31/10

Oct 27, 2020

DLG denkt aan jullie en draagt ​​bij aan jullie dagelijks welzijn met een speciaal pakket dat producten combineert die erop gericht zijn jullie goed te doen voelen.

Koop dit pakket en krijg 1 THERABAUME & 1 HAND & NAGELCRÈME GRATIS. In totaal krijg je dus 6 producten waarvan 2 gratis!

Puur Aloë Vera-sap

Om het hele lichaam te revitaliseren en het immuunsysteem te stimuleren.

Premium aloë-verasap is een organisch geproduceerd energieconcentraat en een natuurlijke bondgenoot voor het lichaam. Het helpt bij de correcte werking van het lichaam en gaat celveroudering tegen.
Meer informatie

BioTilt

De vloeibare zeep voor het hele gezin, om de opperhuid te zuiveren en te reinigen.

Uiterst zachte universele vloeibare zeep die de huidbarrière niet aantast.
Meer informatie

 

ThéraBaume

De alles-in-één die de opperhuid van ons gezicht en lichaam zuivert, herstelt, verzacht en beschermt

Dit product biedt een efficiënte en veelzijdige oplossing voor veel huidproblemen en beschermt de huidbarrière door de huid zacht en soepel te houden.
Meer informatie

Hand- en nagelcrème met shea-boter

Om de uitdroging te bestrijden die wordt veroorzaakt door de hydroalcoholische gel en veelvuldig wassen, terwijl ze ook een moment van intense zachtheid krijgen.

Deze crème biedt zowel goede bescherming als diepe voeding. Met zijn lichte, niet vette textuur brengt hij verzachting en comfort voor zelfs de meest beschadigde handen door ze te voeden en te beschermen tegen de dagelijkse beschadigingen.
Meer informatie

 

Website design & development by